Nye Ghost Recon kommer til PC likevel

Men Future Soldier har blitt utsatt til alle plattformer.

Ubisoft skapte oppstyr da de i vinter erklærte at I Am Alive sannsynligvis ikke får en PC-versjon på grunn av piratkopiering. Noen dager senere sa de at det samme gjaldt for kommende Ghost Recon: Future Soldier, og at PC-brukere heller måtte nøye seg med gratis Ghost Recon Online.

Fremtidssoldatene det der.

I en fersk pressemelding skriver de franske utviklerne nå at en Windows-versjonen av Ghost Recon: Future Soldier kommer samtidig som de til Xbox 360 og PlayStation 3. Det blir 24. mai her i Europa. Spillet er altså utsatt det opprinnelige slippvinduet i mars, og bare én av mange forsinkelser for det fremtidsrettede skytespillet.

Årsaken til utsettelsen skal enkelt og greit være en finpuss, og utgiverne sier at all funksjonalitet er ferdigutviklet. Vi skal få sjansen til å ta en tidlig titt på resultatet når en betaversjon går av stabelen i april, men her blir Windows-brukere dessverre ekskludert.

Ghost Recon: Future Soldier er et tredjepersons skytespill, hvor man farter verden rundt med en liten gjeng fremtidssoldater kalt The Ghosts. De er eksperter på å knerte skurker, og gjør det ved hjelp av uhyre sofistikert teknologi som usynlighetssensorer, droner og heftige våpen. Spillet får både en kampanjemodus, en samarbeidsdel og konkurransedrevet flerspiller.

Siste fra forsiden