Nytt, gratis skytespill fra Sony

Dødelig realityshow-slag i Bullet Run.

Sony Online Entertainment har gjennom en pressemelding avduket et nytt gratis skytespill kalt Bullet Run. Spillet blir utviklet av ACONY Games, og lar deg ta del i et dødelig realityshow du kjemper om ære og berømmelse med livet som innsats.

Utvikleren lover et heseblesende og intenst lagbasert skytespill, der hurtighet og stil står i fokus. Totalt 20 spillere skal kjempe over seks ulike kart i de velkjente spillmodiene «Team Deatchmatch» og «Dominion» om å være det laget som står igjen med livet i behold.

For å få et fortrinn i kampene kan spillerne benytte seg av spesielle egenskaper kalt «Kill Skills», som for eksempel roboter som fanger opp fienden, eller kraftige luftbaserte angrep.

ACONY Games håper at den unike settingen vil lokke spillere:

ACONY Games ønsker å lage et skyespill som skiller seg ut.

– Vi tror den media-drevne historien er noe av det skiller Bullet Run fra andre førstepersons skytespill, og vi håper at vi kan lokke til oss spillere som begynner å bli trøtte av de mange likeartete militærskyterne, uttalte ACONY-grunnleggeren Frank Trigub i pressemeldingen.

Som i de fleste andre gratisspill kan man også kjøpe seg nye våpen og våpenmodifikasjoner, samt kosmetisk utstyr, med mikrotransaksjoner.

Bullet Run kommer etter planen til PC i løpet av sommeren.

Les mer: Syndicate-utvikler lager gratisspill Les mer: Prøv Warhammer Online: Wrath of Heroes

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden