Nytt rollespill fra The Witcher 2-produsent

Hva kan Project HUMAN være?

Polske Tomasz Gop har all grunn til å være stolt over arbeidet han og studioet CD Projekt RED gjorde med rollespillet The Witcher 2: Assassins of Kings. Vi var ikke alene om å gi det kremskussmål, og det øst-europeiske studioet etablerte seg for alvor som en formidabel rollespillutvikler.

Blir det mer sånt fra Gop?

Sist sommer forlot Gop CD Projekt til fordel for City Interactive, Polens største spillutvikler. Her jobber han etter sigende på et splitter nytt rollespill, ifølge Game Banshee.

Spillet går foreløpig kun under kodenavnet Project HUMAN, og det er egentlig alt vi vet utover at det er et action-rollespill de ønsker å utgi til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3. Det har foreløpig ikke noe i nærheten av et slippvindu, men det kommer nok ikke før tidligst neste år med tanke på hvor kort tid det er siden utviklingen startet.

Spillprodusentens gamle arbeidsgivere tvinner aldeles ikke tommeltotter i hans fravær, og jobber allerede med to nye, digre prosjekter. Et av dem antas å være The Witcher 3, det andre skal være flunkende nytt.

Siste fra forsiden