Orcs Must Die-studioet lager to nye spill

Det betyr også at de har sluttet å lage nedlastbart innhold til spillet.

Det er ikke så mange som liker orker. Faktisk har en hel drøss av mennesker bevist at de elsker å slå, brenne og sprette dem ihjel i Orcs Must Die. Også vår sadistiske anmelder Øystein, med et firesifret antall liv på samvittigheten.

De må dø, vettu.

I dag ble det klart at spillets utviklere, Robot Entertainment, allerede jobber med to nye spill. Industriveteranene, som i hovedsak kom fra det kritikerroste strategispillstudioet Ensemble Studios, vil likevel ikke røpe hva de jobber med riktig enda, ifølge Joystiq.

Slutt på nytt innhold

En konsekvens av dette temposkiftet er at gjengen sier seg ferdige med å utvikle nytt innhold til Orcs Must Die. Dermed ble det med de to utgitte utvidelsene Lost Adventures og Artifacts of Power.

Førstnevnte gir deg simpelthen nye verktøy og feller, sistnevnte gir deg fem nye spillområder og et par nye fiender. Sammen er de kanskje dynamitt, men det er fortsatt et forholdsvis knapt tilbud i forhold til mange nye spill i disse dager.

Orcs Must Die er et tårnforsvarspill hvor man selv får anledning til å delta i kampene også. Spillet kom ut til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 den 5. oktober.

Les også: Vår anmeldelse av det lignende spillet Dungeon Defenders

Siste fra forsiden