Orkene er ikke døde riktig enda

Orcs Must Die 2 kommer med en etterlengtet samarbeidsdel.

I kjølvannet av tårnforsvarsjangerens suksess, har noen utviklere også gjort et forsøk på å spleise den med andre spilltyper. Orcs Must Die må kunne påstås å være en av de mer suksessrike bastardene, der tårnforsvarets strategiske kløkt blandes med initiativet og rykkferdighetene til et actionspill.

Sånn ser eneren ut.

Spillet har likevel mottatt kritikk for å mangle en samarbeidsdel så man kan karnøfle grønne gærninger med vennene sine, og det bøter utvikler Robot Entertainment enkelt og greit på med å lage en oppfølger. I løpet av sommeren kommer Orcs Must Die! 2 til Windows, ifølge Eurogamer.

Historien fra det forrige spilllet får en direkte fortsettelse, og man styrer fortsatt The War Mage i kampen mot invaderende grønnfjes med uedle hensikter. Nytt for toeren er at man også kan velge å styre trolldamen The Sorceress gjennom en- eller flerspilleren. Hun behersker evnen til å styre andres sinn, og skal angivelig ha noen hissige trylleformler på lur også.

Eneren kom også på Xbox Live Arcade, men i skrive stund er Orcs Must Die! 2 kun annonsert til Windows. Om du spilte forgjengeren på denne plattformen kan du også forvente deg noen godbiter når nummer to kommer. Det kan for øvrig nevnes at Robot Entertainment også jobber med minst ett annet spill.

Annonseringstraileren ser du under:

Les også: Fjertende orkekrigere

Lanseringstrailer.

Siste fra forsiden