Porsche returnerer til Forza Motorsport

Turn 10 river lisensen tilbake.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Rettighetene til Porsche i bilspill har i lengre tid kun vært tilgjengelig gjennom en avtale med Electronic Arts, og det var et samarbeid mellom Forza-utvikler Turn 10 og EA som gjorde det mulig med biler fra den populære tyske produsenten i Forza Motorsport 3.

EA og Turn 10 klarte ikke å bli enig om en ny avtale for Forza Motorsport 4, og dette har gjort at Porsche-entusiastene ikke har fått se sine favoritter – inntil nå.

– Vi har jobbet veldig hardt for å få Porsche tilbake til Forza Motorsport, og i mai kommer vi til å slippe Porsche Expansion Pack. Denne inkluderer 30 Porscher, medregnet syv nye som aldri har vært med i Forza Motorsport før, sier en stolt Turn 10-sjef Dan Greenwalt til Gamer.no.

Utvidelsespakken kommer til å ha 20 nye events, som gir om lag fem timer ny spilltid. Den kommer videre til å være formet slik at du kan kjøpe deg en Porsche og gli rett inn i «World Tour», samtidig som den har ti Xbox Live-belønninger på til sammen 250 poeng.

Porsche Expansion Pack blir den syvende i rekken av nedlastbare pakker til Forza Motorsport 4, og følger March Pirelli Pack, som kommer allerede i morgen, 6. mars.

Siste fra forsiden