Prøvekjør løypene før åpningstid

SSX-demoen lar deg kjenne litt på bakkene før du investerer i heiskort.

I disse dager arrangeres det snowboard-VM i Oslo, og hovedstaden er fylt med enda litt flere snøbrettentusiaster enn vanlig. Mange vil nok synes det er vemodig at arrangementet er over den 19. februar, men EA har en aldri så liten kur for det.

Den 21. februar får Xbox 360-eiere sjansen til å laste ned demoen av snowboardspillet SSX, og selv oppleve tilbakekomsten til den mest kritikerroste tolkningen av sporten. Dagen etter kommer prøveversjonen til PlayStation Network, ifølge The Ubercast (via VG247).

Demoen setter deg i utgangspunktet i kjørestøvlene til figuren Zoie, men om du tipser en kompis så kan du også pile ned fjellsiden som Mac. Det indirekte flerspillersystemet Ridenet skal være aktivt for prøveversjonen også, der man freser gjennom to læringsøkter og fire løp fra fullversjonen.

Selve spillet utgis til Xbox 360 og PlayStaton 3 den 2. mars, og om demoen ikke stilner kløen til den tid så kan du jo ta en titt på den digitale snowboardentusiasten Øysteins tilbakeblikk på originalen, eller vår ferskeste sniktitt på det kommende spillet.

Les også: Vårt intervju med sjefsdesigneren for SSX, Todd Batty

Trailer.

Siste fra forsiden