Prøvespill Final Fantasy XIII-2 om litt

Demoversjonen av det japanske rollespillet har fått dato.

Den 3. februar i år er det duket for nok et gjensyn med banden fra Final Fantasy XIII, og denne gangen prates det om et eventyr som er både løsere i snippen og tilbyr flere personlige valg.

Det blir sikkert godt å daske en Pulsework Soldier også.

Mange ble skuffet over at det siste store Final Fantasy-spillet valgte å skildre en flukt, og endte opp mer snevert og lineært enn de andre spillene i serien. Square Enix svarer med å by på en demo av oppfølgeren Final Fantasy XIII-2 neste uke, så man får et visst begrep om hva man begir seg ut på. Det har vi hørt fra VG247.

Xbox 360-eiere får den allerede på tirsdag, 10. januar. De med PlayStation 3 må vente til dagen etter. Vi har ingen innsikt i hvor stor smakebit man får av det som utvilsomt blir et digert spill, eller hva den viser. Det vi vet er at det er en oppfølger til Final Fantasy XIII, og at store deler av besetningen fra det spillet er med videre.

Vi har allerede sett på Final Fantasy XIII-2 ved flere anledninger, og i den siste sniktitten konkluderte vårt orakel på japanske rollespill, Øystein Furevik, med at spillet når en fin blanding mellom seriens tradisjonelle tilsnitt og nye elementer. Han intervjuet også spillets produsent.

Siste fra forsiden