Prøvespill Might & Magic Heroes VI nå

Her er en gigantisk demo av det etterlengtede strategispillet.

Når Might & Magic Heroes VI legges ut for salg i oktober er det med store forventninger hos fansen. Den populære spillserien har servert oss en engasjerende blanding av turbasert strategi og rollespill i en årrekke, men det er spesielt de første spillene i serien som fansen trykker til sitt bryst. Nå tyder alt på at utviklerne går tilbake til røttene, og er trofast mot sine tilhengere.

Klassisk turbasert strategi.

I Heroes VI får du kontroll over en gruppe helter, som kan rekruttere ulike typer styrker og gå i kamp mot fienden. I kamp får du detaljstyre styrkene deres. Ellers loves vi flere valgmuligheter i kampanjen, og muligheten til å skreddersy opplevelsen takket være et nytt ryktesystem.

Nå kan du selv finne ut om det sjette spillet er et steg i riktig retning. Ubisoft har nemlig sluppet en enorm demo, og du kan laste den ned direkte fra Gamer.no:

Last ned demoen her (torrent, 4,2 GB)

Demoen har følgende innhold:

  • En opplæringskampanje (Griffin Bane): Spilleren blir kjent de grunnleggende spillmekanikkene og får kontrollere de første enhetene til fraksjonene Haven og Orc.
  • En prologkampanje (The Emperor's Will): Her får spilleren dra ut på eventyr med en Duke Slava-figur og lære seg alle de nye funksjonene Heroes VI.
  • Flerspiller i «hot seat»-modus (Broken Alliance):Opp til tre venner kan kjempe om å få kontroll over landområdene, samtidig som de står overfor tre datastyrte fiender som sitter på territorier med flere ressurser. Spillerne kan velge mellom følgende fraksjoner: Haven, Sancuary, Necropolis, Inferno og Stronghold.

Les også: Sniktitt på Might & Magic: Heroes VI
Les også: Utviklerne bak: – Vi lytter til fansen

Might & Magic: Heroes VI kommer i salg 13. oktober, kun for PC.

Siste fra forsiden