Playerunknown's Battlegrounds

PUBG introduserer propellfly i midlertidig modus

Du kan fly, du kan fly, du kan fly.

PUBG Corp.

Playerunknown's Battlegrounds-utvikler PUBG Corp. tester stadig ut nye ting i Labs-avdelingen, og denne uken har teamet bestemt seg for å se hva som skjer når man introduserer fly til battle royale-kampene.

Motor Glider er en mildertidig PUBG-modus med fly.
PUBG Corp.

20.-23. desember kan spillere prøve en midlertidig modus ved navn Motor Glider. Her vil man finne små propellfly spredt rundt på kartet, som lar opptil to spillere frese rundt oppe i skyene – en pilot og en passasjer som både kan skyte og slenge granater på forbipasserende.

Til evigheten og forbi

Via spillets nettsider forklarer utvikleren at flyene krever at man må opp i en hastighet på 70 kilometer i timen for å kunne lette. Deretter styrer man med WASD-tastene, og skrur farten opp og ned med Shift og Ctrl.

I teorien er det ingen begrensning på hvor høyt du kan fly, men motoren mister kraft jo høyere du stiger og selvfølgelig er du avhengig av bensin for å holde flyturen gående.

Mens fart og høyde gir spillere en fordel i lufta, kan de på bakken selvfølgelig forsvare seg ved å skyte tilbake. PUBG Corp. forteller imidlertid at det kun er flyets motor som kan bli ødelagt, og selv om du mister motoren kan du gli videre og finne et trygt sted å lande.

Du finner Motor Glider ved å trykke på den blå Labs-knappen på venstre side i spillets hovedmeny. Modusen kan kun spilles på Erangel og Miramar og da bare i Squads.

Mannen bak PUBG jobber med et nytt spill kalt Prologue.
Det blir ikke et skytespill, men stort mer vet vi ikke »

Siste fra forsiden