Racingveteraner med nytt Forza-spill

Fokus på raske biler, musikkfestivaler og lettkledde damer.

SAN FRANCISCO (Gamer.no): Turn 10 kunne under årets Xbox Spring Showcase i San Francisco avsløre at et nytt Forza-spill kommer allerede inneværende år. Forza Horizon bilr et spill utenfor den nummererte serien som har eksistert siden 2005, og som tradisjonelt kommer ut med to års mellomrom.

Det nye spillet skal utvikles av britiske Playground Games som er et nytt fullskala-studio:

– Til tross for at studioet er nytt, er ikke talentet i studioet nytt. Dette er de kreative hjernene og lederne bak spill som TOCA-serien, Race Driver: Grid, Colin McRae Rally-serien, alle de gode spillene fra Codemasters, sier Dan Greenwalt til Gamer.no.

Studioet ble startet for to år siden, og de har senere plukket opp de beste av de som ble arbeidsledig etter at studioer som Black Rock Studio og Bizarre Creations måtte legge ned.

– Det har vært en fornøyelse å jobbe med dem så langt. Vårt mål var å videreføre visjonen om å gjøre bilelskere til spillere og spillere til bilelskere, og tilby en annen smak og et annet type spill som fremdeles er i sjangeren. Selv om det passer perfekt under Forza-franchisen, er det et annet spill, og det betyr videre at det kommer et Forza-spill også i 2012, avslutter Greenwalt.

Til tross for at pressen fikk se en «teaser»-video av Forza Horizon, er det veldig lite konkret som kan sies om spillet på nåværende tidspunkt. Videoen fokuserte på pene, raske biler og lettkledde damer, og viste også bilder fra det som så ut til å være et festivalområde – noe som kan bringe assosiasjoner til enkelte av Electronic Arts’ Need for Speed-utgivelser.

Spillet kommer som ut i løpet av 2012, og det antydes at vi kan vente oss mer informasjon på årets E3-messe, som går av stabelen tidlig i juni.

Klarer ikke laste video

Reise og opphold til Xbox Spring Showcase i San Francisco ble betalt av Microsoft.

Siste fra forsiden