Realistisk taktikk i DoorKickers

Løs gisselsituasjoner og bankran ved hjelp av autentiske virkemidler.

Door Kickers er et spill der du må styre en taktisk politienhet på ulike oppdrag. Handlingen sees ovenfra, og du kan gi styrkene dine detaljerte ordre mens spillet er i pausemodus. Så kan du la tiden gå, og se om planen fungerer i praksis. Du kan når som helst sette spillet på pause igjen, for å endre planene.

Oppdragene inkluderer gisselsituasjoner hvor du må uskadeliggjøre banditter og terrorister mens du unngår at gislene tas av dage underveis. For å lykkes må du koordinere troppenes handlinger, og benytte både realistiske taktikker og utstyr fra virkeligheten.

Stor frihet

Nivåene er ikke-lineære, og kan løses på mange forskjellige måter. Når du har fullført dem kan du forøvrig lage dine egne ved hjelp av et redigeringsverktøy. Spillet vil også kunne skape nye oppdrag og hele kampanjer dynamisk, slik at du aldri vil gå helt tom for innhold.

Spillet minner så langt litt om Frozen Synapse, men de rumenske utviklerne i KillHouse Games ønsker et mer autentisk fokus. For øyeblikket har spillet kun enspiller, men flerspiller er noe de vil vurdere å legge inn senere.

Door Kickers kommer først og fremst til Windows, men utviklerne snakker også om versjoner til Mac, Linux og håndholdte plattformer. Det er fortsatt en stund til den ferdige versjonen dukker opp, men i likhet med mange andre uavhengige utviklere har KillHouse Games lagt det ut for salg allerede. Om du kjøper det nå får du tilgang til alfa-versjonen.

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Les også: Fire godbiter på nettet, inkludert taktikkspillet Frozen Synapse
Les også: Anmeldelse: XCOM: Enemy Unknown

Siste fra forsiden