Så mye bedre grafikk får de oppussede BioShock-spillene

Ny trailer viser de visuelle forbedringene i den kommende BioShock: The Collection-pakken.

Som seg hør og bør med eldre og populære spillserier skal også BioShock-titlene lanseres på nytt med en grafisk overhaling, som vi meldte i slutten av juni. Nå har 2K sluppet en ny video som viser oss akkurat hvor mye bedre de nye versjonene av spillene blir når det gjelder visuell kvalitet.

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, sammenligner originalspillene med de oppussede utgavene på en måte som tydeliggjør forskjellene ganske godt.

Bedre teksturer og jevn bildeflyt

BioShock: The Collection inneholder altså spillene BioShock, BioShock 2 og BioShock Infinite. Som man kan lese på PlayStation-bloggen byr titlene på full 1080p-oppløsning, en jevn bildefrekvens på 60 bilder per sekund og høyere kvalitet på teksturene.

Utover den tekniske overhalingen skal de nye utgavene levere akkurat den samme opplevelsen og de samme omgivelsene som tidligere. Samlepakken byr på alt innholdet fra enkeltspiller-delene, inkludert tilleggspakkene, Flerspiller-delen fra Bioshock 2 er imidlertid ikke inkludert.

BioShock-spillene ble opprinnelig lansert i henholdsvis 2007, 2010 og 2013 og fikk gode mottakelser av de fleste anmeldere. Spillene foregår i den undersjøiske byen Rapture og er blant annet for sin særegne stil og atmosfære.

Den oppussede BioShock: The Collection-pakken slippes til PlayStation 4, Xbox One og Windows den 16. september.

Flere store nyversjoner er på vei: Mass Effect-spillene skal være på vei i oppgraderte utgaver »

Siste fra forsiden