Se den nye Uncharted 4-traileren

Naughty Dog viser hva de klarer å få til med PlayStation 4.

Naughty Dog har sluppet en ny Uncharted 4: A Thief's End-trailer – denne gangen med fokus på historien til det kommende spillet. Den kan du se over.

Vi får et lite innblikk i hovedperson Nathan Drakes forhold til sin bror Sam, og hvordan de to sammen har vært eventyrere. Nathan har trukket seg tilbake fra eventyrlivet, men blir dradd inn igjen av Sam.

Traileren er også en kraftdemonstrasjon fra utviklerstudioet Naughty Dog som her viser hva de er i stand til å gjøre med PlayStation 4. Her får vi vakre og detaljerte områder, god ansiktsanimasjoner og action på nivå med det vi forventer av spillserien.

Noen år i utvikling

Uncharted 4: A Thief's End.
Naughty Dog

Uncharted 4 ble faktisk først annonsert på E3-messen i 2014. Den gang var planen å slippe spillet i slutten av 2015,. Allerede i mars 2015 innså Naughty Dog dog at tiden løp ut, og spillet ble etter hvert skuvd til mars 2016, kanskje fordi utviklerne måtte begynne på nytt igjen etter en omvelting. Tidligere i år ble spillet flyttet nok en gang – den endelige slippdatoen er nå 27. april i år.

Spillet ble vist frem under E3 sommeren 2015, der vi lot oss imponere:

– Om vi skal lytte til Naughty Dog blir Uncharted 4: A Thief’s End det siste spillet om Nathan Drake. Det er ingen tvil om at utviklerne vil gripe denne sjansen til å skru sammen et absurd, intenst og overdådig eventyr. Gjennom én enkelt sekvens har de demonstrert at spillet uten tvil fremdeles vil by på noe av bransjens beste historiefortelling, og actionsekvenser som får det meste annet til å blekne, skrev Øystein Furevik.

I høst slapp Naughty Dog en oppusset samling til PlayStation 4.
Les anmeldelsen av Uncharted: The Nathan Drake Collection »

Siste fra forsiden