Se en halvtime fra Titanfall 2

Ny video byr på solid innblikk i det hektiske skytespillet.

Vi meldte nettopp at den åpne betatestingen av Titanfall 2 har startet, men om du ikke har tenkt å delta i den, finnes det nå en mer passiv måte du kan sjekke ut spillet på. PlayStation-bloggen har nemlig lagt ut en video fra spillet på hele 27 minutter.

I videoen, som du kan se øverst i artikkelen, demonstreres de to flerspillmodusene «Bounty Hunt» og «Amped Hardpoint».

Bølger av fiender

Bounty Hunt innebærer å eliminere bølger av datastyrte mål enkeltspillere og titaner, samtidig som at lagene også kjemper mot hverandre. Du blir belønnet med penger som samles opp i banken for hver fiende du nedlegger.

EA

Amped Hardpoint-modusen ligner på Hardpoint-modusen fra det første spillet, men med den forskjellen at man tildeles poeng over tid mens man holder punktene man kaprer, slik at man altså tjener flere poeng jo lenger man klarer å forsvare punktene.

Titanfall 2 har for øvrig også, i motsetning til forgjengeren, en enspillerkampanje man kan bryne seg på dersom man ikke er interessert i flerspillerkaoset. Spillet lanseres til Xbox One, PlayStation 4 og Windows den 29. oktober i år.

Vi tok en titt på Titanfall 2 allerede i juli: Spillet er hurtigere og mer frenetisk enn forgjengeren, kunne vi konstatere »

Siste fra forsiden