E3 2019 - Microsoft presentasjon

Se opptak av Xbox' presentasjon for E3 2019

Skjult beskjed tyder på at vi får høre noe om den nye konsollen under E3 2019.

Sendingen er nå ferdig, men du kan se den i opptak i videovinduet over.

I år som i fjor kjører Microsoft igang et en presentasjon i tandem med E3-messen. Det hele begynner klokka 22:00 søndag kveld, og skal angivelig vare i litt under to timer. Du kan se hele sulamitten i videovinduet over.

Skjult melding

Det store spørsmålet er selvsagt: skal Microsoft snakke om den – eller de – nye Xbox-ene? Akkurat nå virker det sånn, etter at selskapet snek inn en skjult beskjed i videoer som telte ned de tre siste dagene før E3. lørdag. Dette ble oppdaget av Twitter-brukeren @Cr8Beyond ikke lenge etter.

Som du ser over har Microsoft sneket inn tre koder i løpet av tre videoer: R 255, G 36 og B 0. Disse koresponderer til en viss farge på RGG-fargekartet: Scarlet. Og nettopp Scarlet(t) vet vi har vært kodenavnet på den nye konsollen. Det er med andre ord ganske sikkert at vi får se noe fra den nye konsollen.

Sier vi snart adjø til disse?
Audun Rodem, Gamer.no

I tillegg har rykter om to konsoller med kodenavnene Anaconda og Lockhart svirret rundt siden i fjor. En skal være en fullblods nestegenerasjonskonsoll, mens den andre skal være billigere og litt mindre kraftig. Disse skal begge være underlagt Scarlett på en eller annen måte, så kanskje Scarlett er fellesnavnet for det nye systemet til Microsoft. Vi får se.

Kjente spill og PC-fokus

Ellers har det gått rykter om et nytt Fable-spill, og det har lekket en hel del tredjepartsspill opp mot uka. Tales of Arise, Ni No Kuni: Remastered, FromSoftware-spillet Elden Ring og Ninja Theorys Bleeding Edge er bare noen av de lekkede titlene vi regner med dukke opp i en eller annen form. Ellers forventer vi å se Gears 5, etter annonseringen i fjor, og vi tror også at Halo Infinite dukker opp – kanskje som en inngang inn mot neste konsoll? Ori and the Will of the Wisps har også stått i skyggen en stund, og er klar for å komme ut i lyset igjen.

Det siste året har Microsoft sakte men sikkert lagt til rette for å ta en skarp posisjon i PC-bransjen også. Med oppkjøp av studioer som Obsidian Entertainment, inXile Entertainment, Ninja Theory og Undead Labs har de sikret seg utviklere der noen av dem først og fremst er assosiert med plattformen. I dag fortalte de også om prisen til Xbox Game Pass for PC som endte opp med å være overraskende lav. Vi forventer at det blir en del fokus på dette under konferansen også.

Ellers er vi spente på hva Microsoft har å vise av spillstreamingsatsingen sin. Kan de plukke opp etter Google Stadia, eller ender vi med to tjenester som er ganske så like? Ferske rykter skal også ha det til at Nintendo-kjendis og Mario-pappa Shigeru Miyamoto skal dukke opp under konferansen. Lukter vi Xbox-streaming på Nintendo Switch?

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden