Shadow of the Colossus går til filmen

Chronicle-regissøren tar styringen.

Allerede for tre år siden ble det kjent at Shadow of the Colossus planla en tur innom kinolerretet. Siden den gang har det vært stille.

Nå kan Deadline avsløre at filmprosjektet har fått en regissør, og som for tre år siden, er det fremdeles Sony Pictures som står bak.

Sci-fi-mann

Josh Tank er mannen som har fått innta regissørstolen når kolossene skal overvinnes på det store lerretet. Tank var nylig aktuell med science fiction-thrilleren Chronicle og har tidligere regissert deler av serien The Kill Point.

Samtidig som han nå jobber med en filmatisering av Shadow of the Colossus, skal Tank også være igang med to Marvel-filmatiseringer for Sony Pictures.

For tre år siden var manusforfatteren fra den heller semre Street Fighter: The Legend of Chun-Lie, Justin Marks, skulle stå for manuset for Shadow of the Colossus-filmatiseringen.

Marks er tydeligvis ute av bildet, for nå er Sony Pictures igang med jakten på en ny manusforfatter som kan forvandle den gripende historien om unggutten som ønsker å redde sjelen til en livløs jente.

Produsent for filmen er Kevin Misher, som tidligere har vært produsent for blant annet Public Enemies og Case 39.

Les også: Anmeldelsen av ICO & Shadow of the Colossus Classics HD

Siste fra forsiden