SimCity får slippvindu

Men først kommer et nytt, mystisk prosjekt fra Maxis.

Tidligere i år ble det kjent at Maxis vekker til live igjen den klassiske simulatorserien. Spillet, som har fått det klingende navnet SimCity, skal denne gangen ha utstrakt fokus på mulighetene spilling via nett gir.

Vinterslipp

SimCity skal etter planen slippes en gang til neste år, og nå har EA snevret inn slippvinduet noe. De bekrefter at spillet er planlagt sluppet i løpet av fjerde finanskvartal i 2013, skriver CVG.

For alle oss andre betyr det at spillet kommer en gang mellom januar og mars 2013, ettersom ulike selskapers finansår er delt opp litt annerledes enn det vanlige, dødelige året.

I tillegg til SimCity, har Maxis tilsynelatende andre jern i ilden også. Ifølge CVG forteller nemlig EA at vi har nok en tittel i vente fra simulatorutvikleren.

Uten å gå i detaljer om hva det er snakk om, avslører EA at det skal være en «sosial tittel» som slippes i løpet av dette kvartalet, noe som innebærer at det kommer før slutten av juli.

Kanskje det er snakk om SimOcean? Nylig søkte nemlig EA om å få eierskap for navnet, til bruk for «dataspillprogramvare; nedlastbart spill distribuert via globale nettverk og trådløse enheter; videospill».

Om en drøy måned starter årets store spillmesse, E3, hvor blant annet EA skal holde en presentasjon av planene sine for det kommende året. Det er ikke utenkelig at vi får høre mer om både SimCity og den nye, mystiske tittelen da.

Les også: SimCity kan «moddes»

Siste fra forsiden