SimCity krever nett ved hver oppstart

Den kommende bysimulatoren egner seg kanskje ikke midt på fjellet.

Oppdatering klokken 12:51: I følge IGN melder EA nå at man kun trenger å være tilkoblet nett ved oppstarten av spillet. Du vil ikke kastes ut av spillet dersom du mister nettilgangen. Den opprinnelige saken følger nedenfor:

Et splitter nytt SimCity-spill er på trappene hos Maxis, kunne de avsløre tidligere denne måneden. Spillet, som rett og slett har fått navnet SimCity, skal etter planen komme en gang i løpet av neste år.

Nå kan Joystiq melde at spillet vil kreve konstant nettilgang.

Spill med naboen

Ifølge sjefsdesigner Stone Librande er grunnen til dette de omfattende flerspiller- og regionale elementene i spillet, i tillegg til den spillerpåvirkede globale økonomien. Skal vi tro Librande, vil nettilgangen altså være nødvendig for at store deler av spillet skal fungere som det skal.

Maxis har tidligere forklart at hele spillet er bygget opp rundt nettfunksjonalitet, med blant annet kontinuerlig «skylagring» av spillfilene dine mens du spiller. Planen er også at du skal kunne spille side om side med andre SimCity-spillere i ditt nærområde.

I tillegg til en konstant nettilgang, vil SimCity måtte spilles via EAs Origin-tjeneste, uavhengig av hvor du kjøper det.

Les også: SimCity kan «moddes»

Siste fra forsiden