Sjekk om mørkets side er noe for deg

Skytespillet The Darkness II får også en demo denne måneden.

The Darkness II har opplevd noen drastiske forandringer fra den tegneseriebaserte forgjengeren, snart får vi en bedre anelse om hva. Det mørke skytespillet med mafiabossen Jackie Estacado i hovedrollen får nemlig en demo i løpet av de kommende ukene, ifølge Game Informer.

Må itj færra nålles!

Slippvinduet kan nok være forvirrende for mange, og det er en rekke datoer å holde styr på, alt etter hvilken plattform du spiller på. Aller heldigst er de med gullmedlemskap på Xbox Live, som får tilgang allerede tirsdag 17. januar. Så følger ordinære Xbox Live-medlemmer og Steam-brukere etter den 24. januar, før demoen glir ut på PlayStation Network neste dag.

Selve spillet utgis 10. februar, og skal blant annet komme med en samarbeidsmodus for fire stykker. Sånn ellers er det hovedsakelig en makaber hevnhistorie hvor du ved hjelp av skytevåpen og demoniske krefter skal lemleste fiendene dine.

Vi har tatt en tur til skyggesiden allerede, og vår egen Aleister Crowley, Mikael, kunne rapportere om en actionfest av de sjeldne etter sitt møte med Jackie Estacado på GDC-messen i fjor. Der deltar vi forresten i år også, med to staute journalister. Den foregår i San Francisco mellom 5. og 9. mars.

Siste fra forsiden