Skjønnhetsbehandlingen til Silent Hill må vente

HD-samlingen av skrekkspillene er skjøvet tilbake.

Det var egentlig duket for et gjensyn med den akterutseilte og livsfarlige byen Silent Hill den 24. januar i år. Da skulle samlepakken Silent Hill HD Collection levitere opp i butikkhyllene og gi spillere et nytt perspektiv på skrekkspillklassikerne Silent Hill 2 og 3.

Downpour kommer også i år.

Pakken har likevel blitt utsatt med to måneder, og kommer ikke før en uspesifisert dato i mars, skriver Eurogamer. De vet ikke hvorfor Konami har valgt å forsinke utgivelsen av nyutgivelsene.

Seriens år

Silent Hill Downpour, som er det neste spillet i serien, har også blitt utsatt til mars en gang. Det rekker altså å bli forholdsvis lyst før vi får et påfyll av angst og redsel.

Silent Hill 2 anses av mange for å være et av tidenes aller beste skrekkspill. Her fortelles vi historien om James Sunderland, som lokkes inn i den mystiske og morbide byen av et brev fra sin avdøde kone. Vel inne i den gamle gruvebyen snus virkelighetsoppfatningen hans fullstendig på hodet.

Det tredje spillet i serien er derimot en direkte oppfølger til Silent Hill, og handler om tenåringsjenta Heather som også dras mot byen på mystisk vis. Hun er likevel en makaber brikke i spillet til en kult, som trenger noen til å føde guden sin.

Vi kan vel også nevne at serien får et spill til PlayStation Vita i løpet av året, kalt Silent Hill: Book of Memories.

Siste fra forsiden