Snart kan du kaste deg inn i slagmarken i Battlefield 1

EA har kunngjort datoen for den åpne betaen – og sluppet ny trailer.

Det er knyttet en del forventninger til EA og Dice sitt neste storspill Battlefield 1, og nå er det ikke lenge til man kan kaste seg ut i dødsdansen. I en pressemelding har EA nå kunngjort at startdatoen for den åpne betatesten er 31. august.

Datoen gjelder både Windows-, Xbox One- og PlayStation 4-plattformene. Testen vil by på de to spillmodusene «Conquest» og «Rush», og foregår på et nytt kart med Sinai-ørkenen som setting.

Slapp ny trailer

Kartet rommer inntil 64 spillere og inneholder blant annet et pansret tog og hester man kan ri på. EA har for anledningen sluppet en fersk trailer som gir et innblikk i hva det nye Sinai-kartet har å by på. Traileren kan du se øverst i artikkelen.

Betaen byr blant annet på hester og pansret tog.
EA/Dice

Battlefield 1 ble først kunngjort i mai i år og skiller seg skarpt fra de andre titlene i serien ved at det tar spillerne helt tilbake til første verdenskrig. Spillet legger blant annet stor vekt på å gjenskape de gamle våpnene med høy grad av autensitet, og skilter med alt fra dobbeldekkerfly og tanks til krigsskip og luftskip.

Ellers var første verdenskrig kjent som en skyttergravkrig, noe som innebærer at Battlefield 1 vil by på massevis av intens nærkamp. Enspillerkampanje er for øvrig også på plass. Spillet slippes til PlayStation 4, Xbox One og Windows den 21. oktober.

Husker du GoldenEye 007 til Nintendo 64? Spillet har nå gjenoppstått i ny drakt på PC-plattformen »

Siste fra forsiden