Klassikeren GoldenEye 007 har gjenoppstått på PC med kraftig oppdatert grafikk

Og fan-spillet blir gratis.

GoldenEye 007 har gjenoppstått i ny drakt.
YouTube

GoldenEye 007 var en av de mest kritikerroste titlene på den nå aldrende Nintendo 64-konsollen. Spillet har tidligere fått et noe forlenget liv på de nyere konsollgenerasjonene, men nå har det kommet en skikkelig renovert PC-versjon av den gamle klassikeren.

Som blant andre The Verge melder har nemlig GoldenEye: Source 5.0 nylig fått sin lansering. Spillet er en modernisert versjon av flerspillerdelen av det originale GoldenEye 007.

10 års utvikling

GoldenEye: Source 5.0 har vært i utvikling i hele 10 år og byr på mange av de samme flerspillerkartene som det opprinnelige spillet, men i kraftig oppdatert grafisk drakt. Spillet har også fått en rekke spillmekaniske oppdateringer, og en flere av våpnene har fått nytt design.

Skjermbilde fra traileren.
YouTube

Tittelen er utviklet som et omfattende samarbeidsprosjekt av en gruppe nostalgiske GoldenEye 007-fans, og er også laget nettopp for fans av Nintendo 64-klassikeren som altså nå får mulighet til å oppleve spillet helt på nytt.

Som navnet antyder er spillet laget med Valves Source-motor, som blant annet har blitt brukt i utviklingen av Half-Life og den kjente modifikasjonen Counter-Strike. GoldenEye: Source er gratis og kan lastes ned via hjemmesiden, hvor du også finner mer informasjon.

Under ser du traileren til spillet.

Det har kommet flere modifikasjoner den siste tiden: Denne lar deg spille The Witcher 3 i førstepersonsperspektiv »

Siste fra forsiden