GoldenEye 007 har gjenoppstått i ny drakt.
GoldenEye 007 har gjenoppstått i ny drakt. (Bilde: YouTube)

Klassikeren GoldenEye 007 har gjenoppstått på PC med kraftig oppdatert grafikk

Og fan-spillet blir gratis.

GoldenEye 007 var en av de mest kritikerroste titlene på den nå aldrende Nintendo 64-konsollen. Spillet har tidligere fått et noe forlenget liv på de nyere konsollgenerasjonene, men nå har det kommet en skikkelig renovert PC-versjon av den gamle klassikeren.

Som blant andre The Verge melder har nemlig GoldenEye: Source 5.0 nylig fått sin lansering. Spillet er en modernisert versjon av flerspillerdelen av det originale GoldenEye 007.

10 års utvikling

GoldenEye: Source 5.0 har vært i utvikling i hele 10 år og byr på mange av de samme flerspillerkartene som det opprinnelige spillet, men i kraftig oppdatert grafisk drakt. Spillet har også fått en rekke spillmekaniske oppdateringer, og en flere av våpnene har fått nytt design.

Skjermbilde fra traileren.
Skjermbilde fra traileren. Bilde: YouTube

Tittelen er utviklet som et omfattende samarbeidsprosjekt av en gruppe nostalgiske GoldenEye 007-fans, og er også laget nettopp for fans av Nintendo 64-klassikeren som altså nå får mulighet til å oppleve spillet helt på nytt.

Som navnet antyder er spillet laget med Valves Source-motor, som blant annet har blitt brukt i utviklingen av Half-Life og den kjente modifikasjonen Counter-Strike. GoldenEye: Source er gratis og kan lastes ned via hjemmesiden, hvor du også finner mer informasjon.

Under ser du traileren til spillet.

Det har kommet flere modifikasjoner den siste tiden: Denne lar deg spille The Witcher 3 i førstepersonsperspektiv »

Kommentarer (30)

Forsiden akkurat nå

Til toppen