Snart kan du prøve det nye skytespillet fra Castlevania: Lords of Shadow-utvikleren

Raiders of the Broken Planet får en lukket betatest til helgen.

MercurySteam, utvikleren bak Castlevania: Lords of Shadow-serien, har annonsert en ny lukket betatest for sitt neste spill – Raiders of the Broken Planet. Tidligere har kun PC-spillere fått prøve det nettbaserte skytespillet, men nå skal også de på PlayStation 4 og Xbox One få slippe til.

Raiders of the Broken Planet skal etter planen lanseres i løpet av 2017.
MercurySteam

Alle som ønsker kan registrere seg på spillets nettsider, for å få sjansen til å delta på en av flere kommende betaperioder. Den første av disse holdes til helgen, fra 13. til 14. mai, og skal gi spillere et lite glimt av hva Raiders of the Broken Planet har å by på.

Fire mot én

Raiders of the Broken Planet beskrives av utvikleren som et «asymmetrisk fire-delt-på-én samarbeids-/konkurransebasert nettspill». I praksis betyr det at spillets kamper utkjempes mellom to lag, hvorav det ene har fire spillere og det andre har én spiller.

Solospilleren kommanderer en hær med datastyrte krigere, og har som oppgave å tilintetgjøre motspillerne. Firemannslaget må på sin side bruke strategi, samarbeid og en blanding av skyting og nærkamp i håp om å overvinne fienden.

Spillet kombinerer skyting og kamp med bare nevene.
MercurySteam

I tillegg til flerspillerdelen forteller MercurySteam at Raiders of the Broken Planet vil inkludere fire historiebaserte enspillerkampanjer. Hver kampanje forteller den samme historien fra forskjellige synsvinkler, og spillere kan derfor gå løs på dem i den rekkefølgen man måtte ønske.

Den første kampanjen – Alien Myths – lanseres samtidig med spillet, mens de tre andre – Wardog Fury, Hades Betrayal and Council Apocalypse – kommer etter hvert. Raiders of the Broken Planet skal etter planen slippes på PC, PlayStation 4 og Xbox One i løpet 2017, men en endelig dato er ikke bekreftet.

Vår anmelder hadde mye fint å si om Castlevania: Lords of Shadow »
Oppfølgeren var han imidlertid langt mindre imponert over »

Siste fra forsiden