Spill Star Wars: The Old Republic gratis

BioWare frister med fri tilgang denne helgen.

Har du vært lysten på å teste Star Wars: The Old Republic, men ikke helt kommet så langt ennå? Da er antagelig du en av de som BioWare nå ønsker å lokke til seg.

Fra torsdag morgen til tidlig mandag morgen kan du nå nemlig kaste deg inn i kampen mellom jedier og den mørke siden, uten at det koster deg ei drue.

Bruk kraften

Alle servertypene kommer til å være tilgjengelig, enten du vil prøve deg på spiller-mot-omgivelser, spiller-mot-spiller eller rollespill. Dersom du skulle finne ut at du vil spille mer etter gratisperioden, vil figuren din være lagret slik at du kan bruke denne videre.

Brunsneglene blir stadig tøffere å få has på.

Likevel er det ikke snakk om at du får full tilgang til alt i prøveperioden. Blant annet vil du ikke kunne utvikle figuren din lenger enn til nivå 15. Det er også begrenset med verdener du kan slå deg løs i, og du kan heller ikke gjøre byttehandler med andre spillere eller benytte deg av «Galactic Trade Network».

I tillegg vil de ulike «chattene» ikke være tilgjengelig, og du vil ikke kunne tjene deg opp såkalte «Legacy XP», skriver BioWare i en omfattende spørsmål-og-svar-seksjon.

Star Wars: The Old Republic kan lastes ned fra BioWare når prøveperioden starter.

Les også: Anmeldelsen av Star Wars: The Old Republic

Siste fra forsiden