Spiller lagde film av Uncharted

Hvem trenger regissør og skuespillere?

Naughty Dogs unge Indiana Jones-klone formelig trygler om å ta turen innom kinolerretet, så det er neppe særlig overraskende at Hollywood jobber med å få istand en filmversjon av skattejegerens eventyr.

Men hvem trenger egentlig Hollywood, tenkte en driftig tilhenger av serien, og klippet like gjerne sammen sine egen filmer med materiale hentet fra spillene.

Film for ikke-spillere

– Jeg har ofte hørt folk beskrive Uncharted-spillene som å styre en film, og mange sier at det er like morsomt å se på spillene som å spille dem, skriver «morphinapg» på Reddit.

Det blir ikke mer actionfylt enn dette.

Derfor klippet han like gjerne sammen filmsekvensene og deler av spillmekanikken i de tre spillene til tre separate filmer.

– På den måten kan jeg få med meg hele historien i spillet på en gang, uten at det trenger å ta store deler av dagen min, skriver han. «Morphinapg» påpeker også at dette gjør det mulig for folk som ikke spiller å nyte historien i Uncharted-spillene.

«Morphinapg» har laget tre filmer, en for hvert spill, og der er spillspesifikke ting som kapitteltitler og knappeinstruksjoner fjernet. I tillegg har han benyttet seg av så lite ren spilling som mulig, for å gi filmene et mer filmatisk preg.

Hva utvikler Naughty Dog har å si om konseptet, vites ikke.

Enn så lenge er filmene tilgjengelig via YouTube:Uncharted: Drake's FortuneUncharted 2: Among ThievesUncharted 3: Drake's Deception

Les også: Anmeldelsen av Uncharted 3: Drake's Deception

Siste fra forsiden