Starhawk-betaen åpnes gradvis

Utvalgte spillere får prøve flerspillerdelen allerede denne uken.

Den lukkede betaversjonen av Starhawk har vært i gang en stund allerede, og snart åpnes slusene ytterligere. I morgen, 17. januar, får PlayStation Plus-brukere også innpass i flerspillertestingen av oppfølgeren til Warhawk, ifølge Gamespot.

Uncharted 3-eiere får visst tilgang helt på tampen av måneden, 31. januar. I USA var betakodene vedlagt i spillpakken, her til lands skal man få dem på mail. De som var heldige nok til å investere i Nathan Drake får et solid forsprang på resten av PlayStation Network-gjengen, ettersom tilgangen ikke åpner for alle før 21. februar.

Denne fasen av betatestingen skal bygge videre på den eksisterende, men Sony har ennå ikke avslørt hva som er den betydelige forskjellen fra den lukkede betaen. Der fikk spillere tilgang til spillmodusen Capture The Flag over to brett, men nytt innhold er visst på vei. Du kan se et videoklipp fra den tidligere testingen nederst på denne siden.

Starhawk er et tredjepersons skytespill, som skal blande hissige kamper fotsoldater imellom med evnen til å maltraktere motstanden fra fly, stridsvogner og forsvarskonstruksjoner. Spillet kommer utelukkende til PlayStation 3 i løpet av året, og har stor fokus på flerspillerkamper mellom opptil 32 spillere. Det får også en enspillerdel.

Betaspilling.

Siste fra forsiden