Stjernekomponist bidrar til Mass Effect 3

Clint Mansell er en av flere som lager musikk til rollespillet.

Mange har nok et forhold til musikken til Clint Mansell, uten at de nødvendigvis hadde kjent ham igjen på gata. Han er aller mest kjent for lydsporet han lagde til filmen Requiem For a Dream (se nederst på siden), men har også komponert musikk til andre store filmer som Moon, The Wrestler og Black Swan.

Det viser seg at vi også skal få høre musikken til Clint Mansell i Mass Effect 3, etter at spillets komponister i dag ble avslørt, ifølge Eurogamer.

Mansell får også hjelp av disse dyktige musikerne: Christopher Lennertz (Mass Effect 2-utvidelser, Medal of Honor), Cris Velasco (God of War, Mass Effect 2-utvidelser), Sam Hulick (Mass Effect, Mass Effect 2) og Sascha Dikiciyan (Tron: Evolution, Mass Effect 2-utvidelser).

Seriens tidligere hovedkomponist, Jack Well, er ikke lenger med på prosjektet.

– Magien med BioWare-spillene har alltid vært historiens følelsesmessige kraft, så musikk er ekstremt viktig for opplevelsen. Med Mass Effect 3 tar vi spillerne på en mer personlig ferd, og hver komponist har spilt en viktig rolle i å levere en kombinasjon av storslagenhet og delikate følelser, sier spillets produsent Casey Hudson.

Mass Effect 3 utgis 6. mars neste år, til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Vår seneste sniktitt på Mass Effect 3
Les også: Mass Effect 3-lekkasjen kan endre spillet

Mansells mest kjente sang.

Siste fra forsiden