Stor forsinkelse for Prototype 2 til PC

Mens konsolleiere loves store mengder gratisinnhold i lange tider.

Prototype er en av galleonsfigurene for den populære bølgen med superhelter i sandkassespill de siste årene, og har en etterlengtet oppfølger på vei. Noen ser likevel ut til å måtte vente lengre enn andre.

Denne gangen blir det en ny hovedperson.

Windows-versjonen av Prototype 2 roer helt ned, og utgis først den 24. juli, ifølge utvikler Radical Entertainments Facebook-side (via Bluesnews). Konsollutgavene har fortsatt stødig kurs mot butikkslipp 27. april.

Vi vet foreløpig ikke årsaken til forsinkelsen. Det har blitt et vanlig fenomen at PC-versjonene av storspill tar litt ekstra tid, av ulike årsaker.

Ukentlig innhold

Konsolleiere trekker et adskillig lengre strå med den nye tjenesten RADNET. Denne innholdsbonusen vil være tilgjengelig fra utgivelsen av, og skal gi Xbox 360- og PlayStation 3-eiere nytt gratisinnhold i starten av hver uke – gitt at de kjøpte en av førsteopplagene med en inkludert kode, eller forhåndsbestilte spillet.

Innholdsdryppet skal blant annet gi tilgang til bakomfilm fra utviklingen av Prototype 2, bonusmutasjoner for hovedpersonen James Heller, avatartilbehør til Xbox 360 og dynamiske bakgrunnstema til PlayStation 3. Det vites ikke om alt dette vil komme inkludert i den forsinkede PC-versjonen.

Som en bitteliten bonus kan vi også nevne at Radical Entertainment tydeligvis har en ny tittel på vei, og de har begynt fokustesting blant spillere som bor i Vancouver. Man kan søke her, og noen av spørsmålene de tar med i betraktningen er om man har spilt The Simpsons Hit & Run eller Fallout tidligere.

Les også: Vår sniktitt på Prototype 2

Siste fra forsiden