Stor gratisoppdatering for snikespillet Monaco

Zombiene angriper og vi får oppleve spillfigurenes forhistorier.

Bandittspillet Monaco: What's Yours is Mine har fått en stor gratisoppdatering i forbindelse med allehelgensaften. Som seg hør og bør har utvikler Pocketwatch Games lagt inn en egen zombiemodus, men det kanskje mest interessante er en ny minikampanje som forteller forhistorien til spillets åtte tyver.

Denne kampanjen inkluderer nye funksjoner, slik som at vakter og andre figurer kan bære nøkler og penger. Vi loves også en helt ny spillerklasse, nemlig blondinen. Hennes unike fortrinn er at vaktene ikke automatisk angriper henne, så lenge hun klarer å holde dem på avstand.

Monaco er ikke så forvirrende som det ser ut.

En siste nyhet i forbindelse med oppdateringen er at spillet nå kan spilles på Linux. Dette ser ut til å være første skritt på veien mot Steamboks-støtte.

Uheldigvis for de som har kjøpt spillet på Xbox 360 er denne gratisoppdateringen kun for datamaskinversjonene.

Røveri på høyt plan

Kun de områdene spillfigurene kan se er i farger.

Monaco er et spill der opp til fire spillere må samarbeide om å gjennomføre et storstilt ran. Spillet er inspirert av filmer som Ocean's Eleven, og for å lykkes må timingen og samarbeidet sitte, samtidig som hver spiller utnytter seg av de unike egenskapene til figuren sin.

Gruppen består av flere typer folk, hver med sine egne spesielle egenskaper. Hackeren kan ta knekken på høyteknologisk sikkerhetsutstyr, muskelbunten lage hull i vegger, og så videre.

Du kan spille gjennom Monaco alene eller i samarbeid med opp til tre andre spillere, og spillet støtter flerspiller på én maskin.

Mer informasjon om spillet kan du få ved å lese vår anmeldelse.

Les også: Lek hacker i nytt spill
Les også: Unikt snikespill med suksess på Kickstarter

Siste fra forsiden