Studerer du spillutvikling?

Norwegian Game Awards vil nok en gang belønne norske spillstudenter.

Siden 2008 har studentorganisasjonen Start NTNU arrangert Norwegian Game Awards, en konkurranse hvor norske spillutviklingsstudenter konkurrerer om å utvikle de beste prototypene innen ulike kategorier. I tillegg til å injisere sårt tiltrengte penger i ambisiøse prosjekter, har kåringen som mål å styrke det norske spillutviklingsmiljøet.

To av vinnerne fra 2010, Owlboy-studioet D-Pad Studios.

I år går NGA nok en gang av stabelen, og det braker løs med et Kick-Off i Olavshallen i Trondheim den 25 januar, klokka 19:00.

I tillegg til en introduksjon av konseptet, konkurranser, utprøving av tidligere års spill og sjansen til å møte likesinnede, vil de oppmøtte også kunne delta på foredrag med det svenske spillstudioet DICE og Norsk Tipping.

De tar for seg henholdsvis utviklingen av storspilet Battlefield 3 samt utviklingshverdagen i Stockholm, og tippeselskapets visjoner for fremtidig norsk spillutvikling.

Vil du delta?

Om du går med en spillutvikler i magen så kan du melde deg på her. Du kan lese hele regelverket for deltakelse på denne siden, men de viktigste punktene er at minst halve utviklingslaget må være studenter, og at man ikke kan være tilknyttet et profesjonelt spillstudio.

Konkurransen er åpen for spillutviklere fra hele landet, men finalen har tradisjonelt blitt avholdt i Trondheim.

Toppbildet er hentet fra 2009-vinneren Kuzka's Mother.

Les også: Vårt intervju med vinnerne fra 2009
Les også: En gjennomgang av deltakerne for to år siden

Siste fra forsiden