Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 introduserer World Maker

Med spillets neste gratisoppdatering får du bygge verdener med opptil 40 brett.

Nintendo avslørte denne uken en aller siste oppdatering for Super Mario Maker 2, med noen ganske omfattende nyvinninger. Oppdateringen – som slippes gratis den 22. april – introduserer blant annet World Maker, som lar deg bygge dine egne Mario-spill.

Med World Maker kan du bygge ditt eget Mario-spill.
Nintendo

Med World Maker kan spillere snekre sammen opptil åtte verdener med opptil 40 av brettene man har laget selv. Som videoen øverst i artikkelen viser kan verdenene tilpasses på en rekke måter, med for eksempel snø, sand, broer og stiger.

Som med enkeltbrettene i Super Mario Maker 2 kan du også dele verdenene dine med andre spillere – gitt at du har et Nintendo Switch Online-medlemskap.

Flere funksjoner og gjenstander

Ved siden av World Maker byr ukas oppdatering på et lass med nyvinninger som spillere kan bruke til å pynte på brettene sine. For eksempel gir en ny sopptype Mario egenskapene han har i Super Mario Bros. 2, slik at han kan hoppe opp på fiender og plukke dem opp.

Ellers lover Nintendo gjensyn med ting som froskedrakten fra Super Mario Bros. 3, bumerangblomsten fra Super Mario 3D World og de syv bråkmakerne i Koopalings-gjengen.

Les også: – Flere nye og oppussede Mario-spill på vei til Switch »

Siste fra forsiden