Syndicate-utvikler lager gratisspill

Starbreeze har begynt å snakke om det neste storspillet.

Nyversjonen av Syndicate ble sluppet fri tidligere i vinter, men svenske Starbreeze Studios ligger ikke på latsiden av den grunn.

I fjor høst ble det klart at filmregissøren Josef Fares skulle samarbeide med spillstudioet om et nytt spill. Nå kan Eurogamer melde at svenskene er godt igang med Cold Mercury – et spill som etter planen blir gratis. Det var under årets GDC-messe i San Francisco tidligere denne måneden at studioet viste frem prosjektet til potensielle investorer.

Syndicate.

Fares er kjent for filmer som Fatter'n, Jalla! Jalla! og politiparodien Kopps, og skal stå bak både konsept og historie i det nye spillet til Starbreeze.

Selv om det kommende spillet etter planen skal gjøres gratis, understreker utvikleren at de holder seg i storspilligaen.

– Starbreeze forlater ikke AAA-segmentet, men vi vil utvide porteføljen vår med nye businessmodeller og segmenter som har oppstått i spillbransjen, forklarer Starbreeze-sjef Mikael Nermark.

Øvrige detaljer om kommende Cold Mercury holder utviklerne tett til brystet, og de har ikke sagt noe om sjanger, planlagt lansering eller hvilke plattformer spillet kommer til.

Les også: Anmeldelsen av Syndicate

Siste fra forsiden