Tar imot betasøknader for Planetside 2

Du kan få ta en testtur i oppfølgeren til det første MMOFPS-et.

Det bærer navnet til en oppfølger, men Planetside 2 skal visst være mer som en nytolking av forgjengeren. De finner sted i samme verden rundt samme tid, og det er de samme fraksjonene som slåss så busta fyker.

Når det er sagt så har spillene selvsagt vesentlige forskjeller, slik som betalingsmodellen, grafikkmotoren og en rekke nye mekanikker. Nå kan du vise interesse for å prøvekjøre disse nyhetene, ettersom betaregistreringen har åpnet. Det fikk vi vite av Gamespot.

Free to play

Om du har lyst til å melde interesse for å prøve Planetside 2, kan du gå til spillets offisielle hjemmeside for å mønstre på. Når det er sagt så bør det nevnes at ikke alle sammen er garantert innpass.

Planetside 2 benytter en såkalt free to play-modell, som betyr at det har ikke krever obligatoriske avgifter av deg for å spille. I stedet kan spillerne kjøpe seg bedre utstyr og annet innhold gjennom såkalte mikrotransaksjoner. Dette er små gjenstander som koster ekte penger. Spillet kommer til Windows, kanskje PlayStation 3, men har ikke fått slippvindu.

Det første Planetside kom i 2003, og var et tidlig forsøk på et virkelig grandiost skytespill. Du valgte en av de tre fraksjonene The Sovereignity Vanu, The Terran Republic og The New Conglomerate, og fartet rundt på digre spillbrett for å løse oppgaver på vegne av organisasjonen din. Etter hvert gikk du opp i ferdighetsnivå, noe som gjorde deg bedre i kamp og blant annet gav tilgang til nye kjøretøy.

Siste fra forsiden