TERA åpner for betasøknader

Så får vi se om de holder lovnadene om å forandre sjangeren for alltid.

TERA, også kjent som The Exiled Realm of Abrorea, er altså det koreanske massive nettrollespillet som kom ut i Korea under navnet Tera Online i fjor. I løpet av våren skal også vi i Europa få spille det på egne servere, uten at noen endelig slippdato er klar.

Det tas pryd i spillets bruk av Unreal Engine 3.

Inntil da kan man melde sin interesse for en plass i spillets lukkede betaversjon. Der vil 1000 plasser loddes ut i første omgang, ifølge en pressemelding fra utgiver Frogster. Om man har lyst til å ta en titt på det lekre, Unreal Engine 3-drevne MMO-et så må man klikke seg inn her

Direkte kampsystem

De som ikke kommer inn i første pulje trenger ikke å rive hus av den grunn. Frogster lover at de åpner for enda flere invitasjoner om kort tid.

Det sør-koreanske spillet forsøker å skille seg ut fra resten av sjangeren ved hjelp av heftig, detaljert grafikk og et direkte, avansert kampsystem. Sistnevnte går bort fra sjangermalen med forutbestemte mål, og lar deg heller fekte og sprelle ved hjelp av helt fri styring – som i et skytespill.

Om du lurer på hva annet som er nytt så kan du jo ta en titt på vårt omfattende intervju med en av de ansvarlige for spillet.

Siste fra forsiden