TERA er klart for kalenderen

Det ble endelig en europeisk slippdato for det massive nettrollespillet.

Om du er fryktelig tent på å prøvespille TERA, det massive nettrollespillet som lover å ta både slåssingen og utseendet til et nytt nivå for sjangeren, så kan du melde din interesse for å delta i betaen. Hvis ikke er det ikke mange måneder med tålmodighetssmøring som gjenstår.

Den rustningen der må nesten være magisk.

I dag ble det kjent at nettrollespillet får sin debut i Europa og USA den 31. mai – noe vi fikk nyss i via en pressemelding fra utgiver Frogster. Men det har allerede vært utgitt i Sør-Korea siden januar i fjor.

I første omgang er det bare 1000 plasser som loddes ut til den lukkede betatestingen, men slusene blir stadig videre jo nærmere vi kommer mai. Det er også grunn til å vente at spillet kommer i en åpen betaversjon på et senere tidspunkt, hvor alle som vil kan få delta.

TERA er kort for The Exiled Realms of Arborea, og et fantasy-rollespill hvor man deltar i typiske sjangeraktiviteter som oppdrag, spiller mot spiller-kamper og samhandling med en drøss av andre spillere. I dette spillet er mye av fokuset på grafikken, som drives av imponerende Unreal Engine 3, og et kampsystem som lar deg håndtere det aller meste manuelt – som i et skytespill.

Les også: – Tera skal føles helt nytt
Les også: – Sexy jenterustninger er livsfarlige

Siste fra forsiden