TERA-utvikler svarer på kritikk

Snur etter sensurprotester.

I går skrev vi om de europeiske TERA-tilhengerne, som var i harnisk etter at det ble kjent at utgiver Frogster hadde gjort enkelte endringer i den europeiske versjonen av spillet, slik at det skulle kunne passe PEGI 12+-merkingen.

Mer spesifikt hadde Frogster fjernet muligheten for å regulere mengden blod i spillet, men nå har utgiveren tatt kritikken fra tilhengerne til seg og lover å gjøre om på endringene.

Blodet vender tilbake

I en lengre forumpost forklarer Frogster at muligheten for å regulere blod skal vende tilbake til den europeiske versjonen av spillet i en oppdatering senere i mai. Blodet skal etter sigende ha vært det eneste som sto i veien for den ønskede 12+-merkingen.

Rustninger er vel strengt talt bare til pynt uansett?

Samtidig forklarer utgiveren at de kommer til å kle på den såkalte «Elin»-rasen.

– Det var ikke for å tekkes noe offisielt krav, men fordi disse figurene potensielt kunne ha tiltrukket seg en gruppe uønskede brukere er det vårt ansvar å beskytte våre yngre spillere fra disse, skriver samfunnssjefen for Frogster.

«Elin-ene» er, som flere av våre lesere påpekte i kommentarfeltet til gårsdagens nyhetssak, svært lettkledde, ungpikelignende figurer. Og det er disse som nå får nye teksturer og antrekk, som antagelig overlater litt mer til fantasien enn den tidligere garderoben til rasen.

TERA Online lanseres neste uke, 3. mai.

Les også: NCSoft vil stoppe TERA Online

Siste fra forsiden