The Boondock Saints blir spill

Den populære actionfilmen tar en interaktiv vending.

Om The Boondock Saints ikke er en actionkomedie så er den i hvert fall fryktelig lettbeint til å være en film om to brødre som skyter skurker i Herrens navn. Filmen ble aldri noen storsuksess da den kom i 1999, men har med tiden opparbeidet seg et robust rykte som kultfilm.

Trailer for filmen.

Med tiden skal vi selv få styre Connor og Murphy MacManus på oppryddingstokt – filmen er nemlig i ferd med å spillmatiseres, ifølge Joystiq.

Avdukes snart

Prosjektet håndteres av amerikanske Critical Mass Interactive, som kan skryte av å ha bidratt til spill som Rift og Epic Mickey, samt filmen Ice Age. De har tidligere spesialisert seg på programmerings- eller designhjelp til andres prosjekter, og dette kan være et tydelig skritt fremover for dem som selvstendig spillstudio.

Selve spillet vet vi desto mindre om, men alt tilsier at duken dras av prosjektet under South By Southwest-festivalen om to uker. Der har regissøren og enkelte skuespillere fra filmen meldt at de skal gjøre en annonsering. Da får vi kanskje vite hvilke plattformer de sikter mot, og et eventuelt slippvindu også.

Ikke første gang

Under samme festival i fjor kunne regissør Troy Duffy fortelle at han hadde planer om å spillmatisere den populære filmen, og at han faktisk hadde blitt møtt med en tidlig prototype av et studio som ville lage det.

Den gangen var det viktigste for ham at spillet opprettholdt filmenes røffe omgivelser og lot spillerne traske rundt i støvlene til favorittfigurene sine. Prosjektet skulle være minst ett år unna en offisiell annonsering på den tiden, og det sammenfaller jo egentlig perfekt med et annonsering om to uker.

The Boondock Saints fikk en oppfølger ti år etter originalen, etter et utviklingshysteri kun Duke Nukem Forever kan måle seg med. I likhet med nevne skytespill fikk filmen også temmelig laber mottakelse.

Siste fra forsiden