The Elder Scrolls VI kommer sannsynligvis ikke før neste konsollgenerasjon

Bethesda-topp tror spillet er langt unna.

Bethesda

Da Bethesda trakk sløret av The Elder Scrolls VI under årets E3-messe var det rimelig tydelig at utviklerne var i startgropa ennå. Vi fikk servert et panoramisk glimt av Tamriel, med en påklistret logo – og ikke noe mer.

Nå har Bethesdas PR-sjef, Pete Hines, og ZeniMax Online Studios-toppen Matt Firor understreket at det er lenge til vi får se spillet. Faktisk så lenge at de forventer at spillet slippes på nyere konsoller enn dagens varianter. Dette melder GameSpot.

The Elder Scrolls VI-avdukingen. (Video: Bethesda)

– Det letteste er å se på hvordan spillet ble annonsert. Vi avduket først Starfield, så The Elder Scrolls VI. Dersom du går tilbake i tid og teller årene mellom hver gang Bethesda Game Studios slipper spill, ser du at spillet ikke kommer med det første, forteller Firor.

Firors nåværende prosjekt, The Elder Scrolls Online, blir fortsatt oppdatert med nye områder. Ennå er det uklart hvordan lanseringen av The Elder Scrolls VI vil påvirke nettspillet.

– Jeg vet ikke hvordan verdenen kommer til å se ut når det slippes. Jeg tror vi er inn i en ny konsollgenerasjon i hvert fall. Hvem vet, men jeg vet at vi ikke trenger å se på det på en god stund.

Sony snakket om at PlayStation 5 er på vei for et par uker siden, og Microsoft fortalte allerede i sommer at de jobber med en oppfølger til Xbox One. Når vi får disse nye konsollene er det dog ikke godt å si.

For øyeblikket fokuserer Bethesda på Fallout 76 som slippes til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 14. november. I motsetning til studioets andre Fallout-spill ligger fokuset på nettspilling denne gangen.

LES OGSÅ: – Fallout 76 kan ha spektakulære bugs »

Siste fra forsiden