The Witcher 2-studio har store planer

CD Projekt trenger folk til nye, modne rollespill.

CD Projekt står bak The Witcher-rollespillene med Geralt av Rivia i hovedrollen. Spillene har blitt godt mottatt, og spesielt det siste, The Witcher 2: Assassins of Kings, har fått mye skryt.

Her på huset ble spillet belønnet med en knallsterk nier, en bragd den utvidete versjonen nylig gjentok.

Pistoler og krutt

I stillingsutlysninger på siden sin, avslører CD Projekt at de for tiden jobber med hele to nye rollespill – hvor ett av dem skal være snakk om et helt nytt konsept, og det andre er et prosjekt som er satt i et «modent, mørkt fantasyunivers».

Dette bekrefter informasjon som dukket opp under et investormøte i høst, hvor det ble kjent at studioet hadde planer om to nye storspill.

Et blogginnlegg fra CD Projekt forteller at det nye, ukjente konseptet skal være snakk om et enormt rollespill, som bygges opp helt fra bunn av. Til dette trenger studioet ni nye medarbeidere, inkludert tegnere, animatører og programmerere.

Studioet avslører også at dette nye konseptet kommer til å inneholde en form for skytevåpen. Ved siden av stillingsutlysningene til dette konseptet, har de nemlig brukt et skytevåpen som dekorelement, i tillegg til at de skriver «Samme søren om det er med skytevåpen eller sverd, vi har det moro her!» i bloggposten.

Mer The Witcher?

Det andre spillet sier CD Projekt derimot ikke så mye om, utover at det som nevnt skal være satt i et mer modent, mørkt fantasyunivers. Også til denne tittelen er de ute etter ni nye ansatte, inkludert en oppdragsdesigner, en animatør og filmatisk kunstner.

Det er selvsagt nærliggende å spekulere i at det er snakk om oppfølgeren til det kritikerroste The Witcher 2: Assassins of Kings.

Allerede i fjor høst kunne spilldesigner Jan Bartkowicz avsløre at vi ikke hadde sett det siste av Geralt ennå, men noen offisiell bekreftelse på at The Witcher 3 er underveis har vi altså ennå ikke fått.

Les også: Utelukker ikke The Witcher 2 til PS3

Siste fra forsiden