The Witcher-sagaen fortsetter

CD Projekt hinter om fremtiden til Geralt.

Rollespillet The Witcher 2 fikk en god mottakelse av både spillere og anmeldere da det kom til PC i vår, og det er ingen overraskelse at spillerne er sultne på mer monsterdreping med Geralt fra Rivia.

Akkurat det ser det ut til at vi får. Spilldesigner Jan Bartkowicz fra CD Projekt har snakket med Eurogamer, og han bekrefter det de fleste nok har gjettet seg til: The Witcher 2 blir ikke det siste spillet satt til Andrzej Sapkowskis mørke fantasiunivers.

The Witcher 2.

– Vi har fremdeles minst en stor tittel foran oss i The Witcher-serien, bekrefter han.

Faktisk startet utviklingen av det neste spillet allerede før The Witcher 2 kom på markedet:

– Teamet som lager handlingen var i pre-produksjonsfasen av The Witcher 3 mens vi laget The Witcher 2. Vi annonserer selvsagt ingenting nå. Jeg kan ikke si om vi vil gi ut The Witcher 3 eller noe annet som tar handlingen videre, men det kommer sannsynligvis noen utgivelser i fremtiden.

Men dette er ikke alt. På spørsmål om fremtiden til The Witcher 2 forsikret han om at den kommende 2.0-oppdateringen til spillet ikke er den siste for spillet, og Eurogamer tolker svaret i den retningen at selskapet vil lansere en utvidelsespakke for The Witcher 2.

CD Projekt har forøvrig også bekreftet at den kommende Xbox 360-versjonen av spillet kommer på to disker.

Siste fra forsiden