Trine 2 holdes tilbake på PlayStation 3

Kvalitetssjekk bremser plattformgåtespillet i Europa.

Trine 2 er et av fjorårets mest stemningsfulle og regelrett koselige plattformspill, og høstet en respektabel karakter i vår anmeldelse. PC- og Xbox 360-eiere har kunnet kose seg med gåteløsingsjuvelen siden adventstider, men spillet glimrer fortsatt med sitt fravær på Playstation 3.

Fargerike saker.

Det skyldes den europeiske kvalitetssjekken, sier Eurogamer

Utvikler Frozenbyte skal selv ha bekreftet dette overfor det britiske nettstedet, og de er visst veldig skuffet over en forsinkelse som er utenfor deres makt. Den amerikanske PlayStation 3-versjonen har allerede vært ute en stund, og skal til og med inneholde alle de europeiske særegenhetene.

Slak juleferie

I skrivende stund befinner spillet seg hos Sonys europeiske Quality Assurance-avdeling, hvor det sannsynligvis har blitt oppholdt en stund på grunn av juleferie. Det er fortsatt ikke klart når spillet er klart for sin andre konsollutgivelse her på kontinentet, men det burde ikke ta mange ukene.

Trine 2 er oppfølgeren til gåteløsingsspillet fra 2009, og fortsetter historien om trollmannen Amadeus, ridderen Pontius og tyven Zoya. De må bruke sine individuelle styrker og verktøy til å løse unike, fysikkbaserte gåter og knerte skrømt med uedle hensikter.

Siste fra forsiden