Trodde de betalte for ny Mass Effect-3 slutt

Innsamlingskampanje for Child's Play avsluttes etter forvirring blant giverne.

Tidligere denne måneden skrev vi om innsamlingskampanjen ChipIn: Retake Mass Effect 3.

Ved å samle inn penger til den veldedige organisasjonen Child's Play, håpet initiativtakerne å kunne skape oppmerksomhet rundt det de anså som en utilfredsstillende avslutning på spilltrilogien.

Satte strek

Etter at rett i overkant av 4000 bidragsytere har spyttet i totalt 80 245 amerikanske dollar, er innsamlingskampanjen nå avsluttet, på oppfordring av mottakerne i Child's Play.

Grunnen til at de nå ønsket å avslutte kampanjen, er at de ikke ønsker at Child's Play skal kunne brukes til å skape oppmerksomhet rundt et tema, men at Child's Play skal være temaet.

Ifølge Penny Arcade, hvis grunnleggere også grunnla Child's Play, skal hovedkontaktpersonen hos den veldedige organisasjonen ha blitt nedrent av henvendelser fra forvirrede bidragsytere.

Blant annet skal de ha lurt på hvor mange penger som måtte samles inn for å betale for en ny slutt for Mass Effect 3, og flere skal ha ønsket å få pengene sine tilbake når de innså at de ikke betalte for en ny slutt på romsagaen.

En av spillets produsenter har i et intervju med Digital Trends avslørt at den dramatiske slutten var tilsiktet:

– Jeg ville ikke at spillet skulle være forglemmelig. Historien har skapt en polarisering blant spillerne, hvor de debaterer hva sluttene betyr og hva som skjer etterpå. For meg er det en del av det som gjør historien så spennende. Det har alltid vært en del mystikk og rom for tolkning der, og det er en historie spillerne kan diskutere etter, sier han.

Les også: Anmeldelsen av Mass Effect 3 Les også: BioWare skal svare på Mass Effect 3-kritikken

Siste fra forsiden