Trollmannspill endrer kurs

Move-spillet Sorcery har fått en mer voksen stil og slippvindu.

Første gangen vi ble fremvist Sorcery var under E3-pressekonferansen til Sony i fjor. Da henvendte trollmannspillet til PlayStation Move seg tydelig til den yngre garde. Siden den gang har det blitt utsatt, og forsinkelsen later blant annet til å skyldes at de har modnet det en anelse.

Nå ser det ut til at Sorcery er klart til å utgis neste vår, og ifølge den amerikanske PlayStation-bloggen er det en ganske annerledes opplevelse som står på trappene i forhold til tidligere.

Sånn ser Sorcery ut nå.

Den mest åpenbare forandringen er at stilen er mye mer voksen og moden enn før. Tegneseriepreget er fortsatt ved like, men det har fått en mer realistisk vri. Monstrene er større og grimmere, og kampene mer dramatiske. Samtidig har de forholdsvis trange hulene og korridorene blitt erstattet med en åpnere verden.

Målet er fortsatt å kombinere trylleformler, som man kaster med PlayStation Move-kontrolleren, til ny og kraftigere magi. Den bruker du til å kveste fiender, og du kan å skru eller bøye formlene med ulike bevegelser. Du kan ta en titt på spillet med egne øyne nederst på siden.

Spillet handler om trollmannslærlingen Finn, som lar seg lure inn i dødsriket av en snakkende katt. Det starter en kritisk kjedereaksjon som holder på å dra med seg hele den vanlige verden ned i søla, og Finn må rydde opp i rotet han har skapt. Med flust av trylleformler, selvsagt.

Sorcery utgis eksklusivt til PlayStation 3 i løpet av neste vår.

Trailer.

Siste fra forsiden