Twisted Metal kommer med ekstraspill

Twisted Metal kommer med ekstraspill

En av forgjengerne legges med i det illsinte bilskytespillet.

Klovnen Sweet Tooth har vært sentral i markedsføringen av bilskytespillet Twisted Metal, som debuterer til PlayStation 3 i år. Han er likevel bare én av en hel drøss spillbare figurer fra den dystre actionserien med et absurd tilsnitt.

Spinnvilt, kis.
Spinnvilt, kis.

Om du er tidlig ute med å kjøpeTwisted Metal nå i februar, får du ta en tur tilbake i tid med noen av seriens mest kjente personligheter. De første eierne av PlayStation 3-spillet får også det mange klassifiserer som seriens høydepunkt, Twisted Metal: Black, med på kjøpet, ifølge den amerikanske PlayStation-bloggen.

Annonseringen kommer gjennom en videoblogg, slik vi har lært serieskaper David Jaffe å kjenne. Han forklarer at det kun er førsteopplaget som kommer med en kode for å laste ned den første versjonen av Twisted Metal: Black, men nevner ikke hvor mange spill det gjelder. Denne versjonen av actionspillet fra 2001 kommer for øvrig ikke med støtte for spilling over nett.

Twisted Metal-serien spinner rundt en fiksjonell konkurranse hvor en rekke deltakere med vidt forskjellige kjøretøy skal knuse hverandre. Våpen er selvsagt tillatt, og man kan ta del i knusingen både lokalt med en venn, over Internett mot uvenner eller mot maskinen. Spillet utgis rundt midten av februar, og kun til PlayStation 3.

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen