Twisted Metal kommer med ekstraspill

En av forgjengerne legges med i det illsinte bilskytespillet.

Klovnen Sweet Tooth har vært sentral i markedsføringen av bilskytespillet Twisted Metal, som debuterer til PlayStation 3 i år. Han er likevel bare én av en hel drøss spillbare figurer fra den dystre actionserien med et absurd tilsnitt.

Spinnvilt, kis.

Om du er tidlig ute med å kjøpeTwisted Metal nå i februar, får du ta en tur tilbake i tid med noen av seriens mest kjente personligheter. De første eierne av PlayStation 3-spillet får også det mange klassifiserer som seriens høydepunkt, Twisted Metal: Black, med på kjøpet, ifølge den amerikanske PlayStation-bloggen.

Annonseringen kommer gjennom en videoblogg, slik vi har lært serieskaper David Jaffe å kjenne. Han forklarer at det kun er førsteopplaget som kommer med en kode for å laste ned den første versjonen av Twisted Metal: Black, men nevner ikke hvor mange spill det gjelder. Denne versjonen av actionspillet fra 2001 kommer for øvrig ikke med støtte for spilling over nett.

Twisted Metal-serien spinner rundt en fiksjonell konkurranse hvor en rekke deltakere med vidt forskjellige kjøretøy skal knuse hverandre. Våpen er selvsagt tillatt, og man kan ta del i knusingen både lokalt med en venn, over Internett mot uvenner eller mot maskinen. Spillet utgis rundt midten av februar, og kun til PlayStation 3.

Siste fra forsiden