Ubisoft bekrefter Rayman-oppfølger

Rayman Legends er underveis.

Ingen røyk uten ild heter det, og forrige uke ble det altså sendt heftige røyksignaler rundt om på nettet om vår venn, Rayman.

Først dukket en spørreundersøkelse opp, som langt på vei antydet at en Rayman Origins-oppfølger var godt i gang konseptmessig. Deretter kom nyheten om at Ubisoft hadde registrert domenene RaymanLegends.com og Rayman-Legends.com.

Lekk som en sil

Etter en lekkasje av det som ser ut til å være en teaservideo fra spillet, ikke overraskende titulert Rayman Legends, har Ubisoft nå sendt ut en uttalelse til pressen.

Rayman Origins.

«En intern video som viser bilder fra Rayman Origins' oppfølger har nå lekket ut på nettet. Denne videoen var tiltenkt som en ren intern demonstrasjonsvideo og representerer på INGEN måte det endelige spillet, konsoll eller funksjoner. Denne videoen var ment for interne produksjonsteam som ofte skaper spillprototyper med uferdige utviklingsverktøy.»

«Ubisoft bekrefter utviklingen av Rayman Origins, som håndteres av Michel Ancel og hans team i Montpellier.»

Den lekkede videoen, som ifølge Ubisoft altså ikke representerer det endelige spillet, tar for seg en potensiell Wii U-utgave av spillet, hvor spesielt Nintendos nye brettkontroller får spille en stor rolle.

Blant annet viser videoen hvordan fysiske plastfigurer som plasseres oppå skjermen på kontrolleren påvirker hva som skjer på skjermen, et konsept som, hvis det blir realisert, kan by på helt nye muligheter for bruk av gjenstander i spill.

Les også: Anmeldelsen av Rayman Origins

Siste fra forsiden