Ubisoft-samlepakke kan være avslørt

Tre kritikerroste nedlastingsspill får muligens en fysisk utgivelse.

Hva har From Dust, Outland og Beyond Good and Evil HD til felles? Jo, ble alle utgitt av Ubisoft, tatt godt imot av kritikerne og kun utgitt i digitalt format. Og snart kan de komme i emballasje over disk.

Beyond Good & Evil ble klekket ut av Rayman-skaperen Michel Ancel.

Nettbutikken Play har ført opp et produkt kalt Ubisoft Triple Pack til utgivelse for Xbox 360 og PlayStation 3 den 23. mars, og skriver at den inneholder de nevnte spillene. De skal ha i underkant av 140 norske kroner for samlepakken, som vi først fikk nyss i via GamerZines.

Ubisoft har fortsatt ikke vedkjent seg spillsamlingen, og forteller Gamespot at de ikke har noe nytt å annonsere akkurat nå.

Nytt og gammelt

From Dust er et fysikkbasert gudespill, hvor målet er å gjøre mektige inngrep i naturen for å skåne en gjeng urinnvånere fra naturkrefter. Du kan blant annet måtte fordampe vann med lava og bygge provisoriske broer med jord for å hindre stammemenneskenes undergang.

I finsklagde Outland ser du handlingen fra siden, imens du hakker din vei gjennom både jungel og by på jakt etter to kaosdyrkende søstre som ikke gjør verden noe godt. Spillet sies å være inspirert av Ikarugas polaritetsmekanikk.

Heltinnen Jade må redde verden anno 2435 med kreative virkemidler i Beyond Good & Evil HD – nyversjonen av klassikeren fra 2003. Hennes hovedvåpen er et fotokamera, som hun bruker til å ta opp kampen med en altoppslukende og tyrannisk megabedrift.

Siste fra forsiden