Utelukker ikke The Witcher 2 til PS3

– Vi venter på det perfekte øyeblikket, sier utgiverne.

Den 17. april, får Xbox 360-spillere endelig sjansen til å ta del i et av fjorårets aller beste spill. Polske CD Projekt Red har jobbet på spreng med konsollversjonen av The Witcher 2: Assassins of Kings i nesten et år, og den nybygde versjonen er slettes ikke langt unna.

Det glimrende rollespillet kommer til Xbox 360 i vår.

Det er foreløpig ingen planer om andre konsollversjoner, men utviklerne innrømmer at det hadde vært veldig spennende å lage en versjon til PlayStation 3 også. Ifølge Eurogamer venter de bare på det perfekte øyeblikket.

– Det perfekte øyeblikket er som den spanske inkvisisjonen. Du vet aldri, humret markedssjef Michal Platkow-Gilewski til spillnettstedet, og gjorde samtidig en dårlig skjult referanse til Monty Python (se bunnen av siden).

Må prioritere

En av bekymringene deres går rett og slett på at de ikke er store nok som studio, og må prioritere dithen. Samtidig er det visst et krav at spillet inneholder noe nytt for at det skal passere konseptfasen hos Sony.

– Det er mange PlayStation 3-fans som sannsynligvis har lyst til å spille The Witcher 2, det vet vi, så vi burde alltid vurdere slike sidespor, mente studiosjefen Adam Badowski.

– Samtidig har vi en rekke tilhengere som vil spille de neste spillene våre, skjøt markedssjefen inn.

CD Projekt har fem store prosjekter i emmingen, blant annet et nytt The Witcher-spill og en helt ny serie.

The Spanish Inquisition.

Siste fra forsiden