Vårfest hos Microsoft

Minecraft og en rekke andre titler får dato på Xbox 360.

Gårsdagen brakte med seg varmerekorder her til lands, og man kan vel trygt si at våren har kommet. Og det er ikke bare vi nordmenn som fryder oss over slikt, også spillgigant Microsoft ser ut til å ville feire den lyse årstidens ankomst.

Den 18. april sparkes nemlig Arcade Next igang, en månedslang kampanje hvor det hver onsdag vil slippes et nytt, nedlastbart spill via Xbox Live Arcade.

Prøvelser først ut

Først ut er Trials Evolution, som vil koste den nette sum av 1200 Microsoft-poeng når det slippes 18. april.

Trials Evolution.

Motorsykkelspillet, hvor det er om å gjøre å komme seg gjennom en hinderløype på kortest mulig tid, vakte begeistring hos vår utsendte journalist da han fikk leke seg med spillet tidligere i år.

Uka etter, 25. april, er det Bloodforge som står på startblokken, også for 1200 Microsoft-poeng. Som navnet antyder, er dette en heftig affære med brutale kamper mot demoniske fotsoldater og sinte guder.

Vi loves en mørk historie full av hevnlyst, forræderi og møter med skjebnen. Med andre ord, perfekte ingredienser å møte den gryende sommeren med.

Helter i mai

Fable Heroes

2. mai er det Fable Heroes som står for tur, denne gangen for 800 Microsoft-poeng. I dette spillet kan du og tre venner slå dere sammen for å klubbe ned både avskyelige snømenn, «hobbes» og gedigne biller – for å nevne noen.

I kampene tjener du deg opp gullmynter, som senere kan brukes til oppgraderinger, nye figurer og andre gjenstander i både Fable Heroes og det kommende Fable: The Journey.

Siste spill ut i vårfesten er Minecraft: Xbox 360 Edition. Dette lanseres 9. mai og vil koste deg 1600 Microsoft-poeng. Her kan du, i tillegg til å bygge dine klossete mesterverk på egenhånd, også spille på delt skjerm i lokal flerspiller med en venn. Det er selvsagt også mulig å spille med andre over nett.

Les også: Kommentar: Kinect har to store utfordringer

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden