Feature

De beste videoene fra E3

Veldig mye pent

Her er en bunke videosnutter du bør sjekke ut.

1: Side 1
2: Side 2

Etter mye ståk og leven er årets E3-messe over, og som vanlig vanket det spennende nyheter, overraskelser og en haug med pinlige vitser på pressekonferansene.

Det ble også sluppet en overdose med nytt bilde- og filmmateriale fra kommende spill, og dusinvis av ferske trailere og teasere har blitt lagt opp i videoseksjonen her på Gamer.no. Under finner du femten av de mest interessante, peneste eller beint fram tøffeste av de mange videosnuttene fra E3, samt en liten beskrivelse av det aktuelle spillet hvis klippet vekker interessen din.

Puzzle Agent (Wii, PC, Mac, iPhone, iPad)

Tegneren Graham Annable har laget en serie absurde og ofte mørke animasjonsfilmer, og nå jobber Telltale Games med et spill basert på hans særegne stil. Puzzle Agent kombinerer gåteløsning av den typen vi kjenner fra Professor Layton-spillene med tradisjonelle pek-og-klikk-eventyr. Som agent Nelson Tethers skal du etterforske hvorfor en fabrikk i landsbyen Scoggins har sluttet å produsere viskelær. Spillet lanseres senere denne måneden.

Klarer ikke laste video

Child of Eden (360, PS3)

Den japanske spillskaperen Tetsuya Mizuguchi er kjent for abstrakte spill med musikalske tema. Hans nyeste prosjekt ser ut til å være en åndelig oppfølger til skytespillet Rez, og går ut på å skyte deg gjennom fargerike svermer med de underligste fiender i takt til musikken. Xbox 360-utgaven kan spilles med den nye Kinect-kontrollen, og begge utgavene kommer i løpet av første kvartal 2011.

Klarer ikke laste video

LIMBO (360)

En liten gutt vandrer gjennom en nydelig svart-hvit verden. Det er alt vi vet om historien i LIMBO. Spillet er utviklet av danske Playdead, som har markedsført det gjennom å vise bilder og filmklipp som lar den visuelle stilen tale for seg selv. Utifra det vi har sett skal du løse oppgaver og unngå farlige dyr og ting mens du vandrer, og spillstilen minner litt om 90-talls klassikeren Another World. LIMBO slippes som en del av Microsofts tredje Summer of Arcade-kampanje i juli.

Klarer ikke laste video
Les også
Anmeldelse:

Project Dust (360, PS3)

Mens vi snakker om Another World, her er traileren til det neste prosjektet fra spillskaper Eric Chahi. Det er svært få detaljer om nøyaktig hva vi kan vente oss når Project Dust (midlertidig tittel) slippes i 2011, men det skal visstnok hente inspirasjon fra det gamle strategispillet Populous. Ved å kontrollere elementene skal du berge stammen din fra den ville og destruktive naturen på planeten deres.

Klarer ikke laste video

El Shaddai: Ascension of the Metatron (360, PS3)

Engelen Enoch blir sendt til jorden for å sanke falne englers sjeler, og det innebærer at han må banke dem ut av eierne. Spillet er regidebuten til Sawaki Takeyasu, en grafisk designer som jobbet på store titler som Devil May Cry og Okami. I likhet med sistnevnte har El Shaddai en særegen tegneseriegrafikk, og bortsett fra den spesielle stilen loves det også et rent, minimalistisk brukergrensesnitt uten masse tall og målere.

Klarer ikke laste video

Portal 2 (PC, Mac, Xbox 360, PlayStation 3)

En oppfølger til kritikersuksessen Portal er på vei, og denne gangen ser det ut til at Valve ikke sparer på kruttet. Vi får utforske ruinene av testbygningen fra originalspillet og møter igjen den morderiske datamaskinen GLaDOS. Spillet får også en samarbeidsmodus hvor du og en kamerat styrer to roboter utstyrt med portalkanoner. Opprinnelig skulle Portal 2 utgis i løpet av året, men det har blitt skjøvet tilbake til 2011.

Klarer ikke laste video

Donkey Kong Country Returns (Wii)

Retro Studio gjorde en flott jobb med å modernisere Metroid-serien, men deres neste prosjekt går ut på å gjenskape fortiden. Som navnet tilsier er Donkey Kong Country Returns et plattformspill laget etter samme oppskrift som den digre apens spill fra SNES-æraen. Sammen med sin lille kamerat Diddy skal Donkey løpe og svinge seg gjennom jungler, huler og templer på jakt etter frekke banantyver. Spillet skal være klart rundt juletider.

Klarer ikke laste video

Assassin's Creed: Brotherhood (PC, Xbox 360, PlayStation 3)

Snikmorderen Ezio vender tilbake 19. november for å snike seg rundt i renessansens Italia og kverke korrupte adelsmenn. Denne gangen får han selskap av et helt brorskap med mordere som hjelper ham i kampen mot tempelridderne, og morderne er også grunnlaget for splitter nye flerspillermoduser hvor du kan jobbe med eller mot kamerater over nettet. I en modus skal du for eksempel drepe et mål og flykte uten at de andre spillerne fakker deg.

Klarer ikke laste video

1: Side 1
2: Side 2

Siste fra forsiden